tisdag 13 mars 2012

Räkor, avokado och bearnaisesås

Dagens lunch:
* Några räkor blandat med
* En skivad avokado
* Gårdagens hemlagade bearnaisesås (behövdes inte värmas eftersom den var gjord på olja)
* Citronvatten (man kan också skvätta lite citron över blandningen ovan, eller hälla i såsen)
* Alfafagroddar
* Körsbärstomater

Gott och nyttigt! Inga E-nummer.

6 kommentarer:

  1. Du är min idol! Snacka om att göra allt för sina barn!

    SvaraRadera
  2. Tackar som ödmjukast! Det var väldigt snällt skrivet, Linn!

    SvaraRadera
  3. Hur gör du din bearnaisesås? Jag har precis gått över till mjölkfri kost och brukade ha smör i min bearnaisesås...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag använder kokosolja utan smak. Den värms genom att stå i en skål på spisen, eller genom att mikra lite försiktigt.

      Det blir jättegott!

      Radera
    2. Hej där,
      Jag blev nyfiken på din bearnaisesås, hur gör du den? Jag har aldrig gjort den såsen själv så ett bra recept vore trevligt. Har tidigare köpt den, men sonen tål inte vissa tillsatser och jag har inte vågat testa o göra en själv.

      Radera
    3. Lägger in receptet inom kort. Måste bara mäta lite, nästa gång jag gör, för jag brukar höfta lite.

      Radera