- Stekta strimlade hamburgare eller stekt färs
- Stekt lök
- Stekt vitkål
- Stekt strimlat ägg
- Stekt svamp
- Stekt fisk
- Räkor (kolla så de är MCS-märkta och köp oskalade för miljöns skull)
- Kikärtor
- Gårdagens rester strimlat, t ex kycklingklubban som blev kvar
Syftet med denna blogg är att visa att det går att laga gluten-, socker- och mjölkfri mat, utan en massa onödiga tillsatser eller att det ska vara för komplicerat. Eftersom vi har tre små barn, har vi oftast ingen möjlighet att stå länge i köket. Och maten måste passa barnen och helst vara lättuggad. Bra råvaror, gärna ekologiska, är viktiga för oss.
lördag 26 januari 2013
Risotto-buffé
Risotto-buffé är en klassiker här hemma. Jag fixar några olika tillbehör, så får var och en blanda sin egen risotto. Om man vill blanda. Någon vill bara äta ris och kött vid sidan av. Det går naturligtvis bra det också. Förslag på tillbehör, till riset:
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jag vill trycka gillar/intresserad så att du vet att jag uppskattar att du delar mattips
SvaraRaderaTack Jessica, för återkopplingen! Kul att du läser här fortfarande inte och gett upp på mig. ;)
Radera