tag:blogger.com,1999:blog-2462351450832371130.post6088804100822455579..comments2023-10-24T08:38:53.115-07:00Comments on Vår gluten-, socker-och mjölkfria mat: BlomkålssoppaAspergermammahttp://www.blogger.com/profile/14270090551731163061noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2462351450832371130.post-91535129984498812422013-02-12T23:12:14.689-08:002013-02-12T23:12:14.689-08:00Ok. Det var nytt för mig. Vilken tur jag frågade. ...Ok. Det var nytt för mig. Vilken tur jag frågade. Jag steker alltid på hög temperatur. Jag får köpa kokosolja nästa gång. <br />/ÅsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2462351450832371130.post-3529524606215557612013-02-12T22:47:47.416-08:002013-02-12T22:47:47.416-08:00Olivolja är väldigt nyttigt det med, eftersom det ...Olivolja är väldigt nyttigt det med, eftersom det innehåller väldigt lite fleromättat fett. Den bör dock aldrig bli varmare än 180 grader, för då blir den giftig. Steker du på låg temperatur tror jag det är okej.Aspergermammahttps://www.blogger.com/profile/14270090551731163061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2462351450832371130.post-84882470577590516932013-02-12T01:14:25.636-08:002013-02-12T01:14:25.636-08:00Jag ser att du använder kokosolja. Vi steker allti...Jag ser att du använder kokosolja. Vi steker alltid i olivolja. Vet du om det är "fel" fett? Anonymousnoreply@blogger.com